Groepsnieuws

Groep 6

De eerste periode zit er op. De kinderen hebben met veel plezier gewerkt aan de Kinderboekenweek, dus werd er tijdens de creatieve uurtjes heel wat engs geschilderd, gefotografeerd en geknutseld.


 

De oudergesprekken die we de afgelopen periode hebben gevoerd, helpen ons om de kinderen nog beter te begrijpen en te helpen. Ook hebben wij er twee nieuwe leerlingen bij. Ikkyu en Kasper zijn eind september in onze groep gekomen en hebben het volgens ons goed naar hun zin.


 

Vlak voor de Herfstvakantie is de verkiezing voor de leerlingenraad geweest. Zes kinderen uit onze groep hadden zich verkiesbaar gesteld. Met een klein verschil is Marit gekozen om onze groep te vertegenwoordigen in de leerlingenraad.


 

Na de Herfstvakantie beginnen de voorbereidingen voor de feestmaand al weer. Maar tussen al die verschillende feestelijkheden door wordt er natuurlijk wel hard gewerkt. De toetsen voor diverse vakken komen nu met de regelmaat van de klok en we hopen dat u uw zoon of dochter daarbij kunt helpen. Nog voor de vakantie krijgen de kinderen informatie over de te houden boekbespreking en het te maken werkstuk. De schriftelijke informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.